AKTUALNO
Moj račun

Papirnate rože - Romana

 Pomlad se prebuja, zvončki in trobentice so na našem koncu že kmalu mimo. Na moji mizi pa so cvetele rožice iz papirja.

Že dolgo časa razmišljam da bi naredila okras za na vrata in ko sem bila nazadnje v Domžalah na srečanju papirčkaric, se mi je porodila ideja.

Izbrala sem pleten srček  na katerega sem nalepila napis  iz gipsa in rožice.

Za rože sem uporabila šablone Heartfelt creation in 200gr akvarelni papir.

Izrezane rožice sem najprej namočila za 10 minut v vodi. Papir se v 10 minutah dobro prepoji z vodo in ga je potem tudi lažje obdelati, ko se posuši pa postane čisto trd in ne izgubi oblike. Po 10 minutah sem rožice položila na papirnato brisačko.

Z distress sprayi v roza  Kitsch flamingo in zeleni Mowed lawn sem poškropila po keramični ploščici, ki mi je služila kot paleta. Z čopičem sem na rožice nanašala razredčeno barvo, da sem dobila nežne odtenke.


Še malo vlažne rože sem obdelala s pripomočki Heartfelt creation za izdelavo rož.

V sredino sem naredila drobno luknjico, kamor sem potegnila prašnike. Vse skupaj sem lepila z lepilno pištolo, tako listki stojijo tam, kjer jih namestimo in se ne vrtijo okoli.

Z lepilno pištolo sem rožice prilepila na srček, dodala sem še tablico iz mavca z napisom Home sweet home. Na mojo žalost je v angleščini, saj kalupa v slovenskem napisu nisem našla.

Da je tablica prišla bolj do izraza, sem jo malce namazala z roza in perlastim voskom, ki omamno dišita.

Čisto ves material, ki sem ga uporabila, je iz DARILNICE KLAVDIJA.

https://www.darilnica-klavdija.si/

Lepo se imejte!

Romana

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti