AKTUALNO: Koda: OFF20 za 20 % popust na vse izdelke. Koda velja do nedelje, 3. 12. 2023.
Moj račun

Fomirana pena - rože na voščilnici - Goga

Belo zelena cvetlična voščilnica

 Kakor smo že povedale se v FB skupini in z Darilnico Klavdija v mesecu Marcu lotevamo rožic iz papirja in foamirane pene.

Če smo se prejšnjič poigrale s papirjem, pa se tokrat lotimo enostavnih cvetk iz foamirane pene. Nobenih posebnih priprav nisem potrebovala zanje.

Tanko foamirano peno, škarje, malo zelene distress blazinice, nekaj prašnikov in lepilno pištolo.

Rožic sem se namenoma lotila brez uporabe šablon in strojčka za izrezovanje. Zelo lepe se lahko izdela tudi z čisto osnovnimi pripomočki.

Iz bele foamirane pene sem izrezala trak, priznam, da nisem merila, recimo poljubne velikosti.

Iz tega traka pene sem nato izrezala dva kvadrata.

Kvadrata sem nato prepognila po dolžini in širini in tako dobila kvadratek z štirimi plastmi. Po zgornjem robu sem nato izrezala cvetne liste.

Sredino cveta sem obarvala z zeleno Distress oxide blazinico.

Oba dela cveta sem nato kar s prsti listek po listek zvila v svaljek in jih nato narahlo razprla. Tokrat nisem uporabila likalnika ali vroče pištole za oblikovanje.

S cvetličarsko žico sem prašnike zvezala skupaj. Tako pripravljene sem nato kar potegnila skozi mehko peno.

Prašnike sem prilepila na cvet z vročim lepilom.

Po istem postopku sem si potem izdelala potrebno število cvetov za okrasitev voščilnice.

Belo zelene cvetove sem nato uporabila na Dl voščilnici.

Papirji in listi so LemonCraft-ovi, iz serije Tomorrow.

Skoraj ves material za voščilnico sem našla na poličkah Darilnice Klavdija.

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti