AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

Laserowe Love - štirikratna drsečka - Romana

Spet je mesec naokoli in že je tu mesec Maj. V tem mesecu ekipa DARILNICA KLAVDIJA predstavlja izdelke proizvajalca Laserlowe love. V njihovem naboru izdelkov najdete čudovite scrapbook papirje in chipboard izrezke, od enostavnih do malo bolj zahtevnih 3D izrezkov.

Sama sem se tokrat odločila, da naredim malo drugačno voščilnico - 4x slide voščilnico.

Izdelala sem voščilnico, ki se izvleče na vse štiri strani in ker mora biti vse tako kot je treba, še ujemajočo škatlico.
Za osnovo sem izbrala nežno zelen papir Pion design, ki je ravno pravšnje gramature, da se lepo prepogiba in obdrži obliko. Za okrasne kartončke pa sem vzela Laselowe love - Vintage trip papirje.

Najprej sem izrezala osnove za škatlico, mere so v Inch -ih, ker je moja plošča za utore v Inch -ih in mi je tako lažje.

Velikost osnove je 10 X10 . Izrezala sem dva kosa. Na plošči sem s kostjo naredila utore 1 1/2 incha na treh straneh, četrti rob sem pustila. Isto sem ponovila na 2. osnovi. Nato sem vse prepognila in z obojestranskim lepilnim trakom zalepila obe osnovi skupaj.  Na zgornjem odprtem delu sem iz zunanje strani prilepila še pokrov. Na sprednji strani sem preko okrasnega papirja z razcepko pritrdila krog, okoli katerega ovijem vrvico in deluje kot zaponka.
Najprej sem si izrezala vse osnove in pripadajoče okrasne papirje.
Najprej sem se lotila izvlečnega mehanizma. Vzela sem dva kvadrata 4 3/4 X 4 3/4.  S svinčnikom sem 1/2 incha od roba z ravnilom potegnila črte na vseh 4 robovih. Nato sem na dveh nasprotnih straneh izrezala trak.
Isto sem naredila na drugi osnovi.  Iz plastične gospodinjske vrečke sem izrezala trak, ki sem ga položila okoli kartončka in ga na enem koncu zalepila z lepilnim trakom, tako da se je lepo premikal okoli osnove. Isto naredim še na drugi osnovi za slide.
Izvlečne kartončke sem zaokrožila s kotno štanco samo na eni strani.

Nato sem okrasne kartončke prilepila na osnove in enega za drugim zalepila na drseči mehanizem.

Na zgornji in spodnji rob na prednji strani mehanizma sem nalepila 3D lepilni trak.
Ponovim na drugemu mehanizmu, vendar na zadnji strani.
Nato oba mehanizma zalepim skupaj tako, da se eden odpira pokonci, drugi pa ob straneh.
Na zadnjo stran obeh mehanizmov zalepim osnovo 5 X 5 inch, tako da je voščilnica zaključena.
Na sprednjo stran pa nalepim karonček, okrašen v več plasteh papirja.
Na koncu izvlečnih karončkov sem dodala še krogce, ki sem jih prilepila na polovico, za lažji izvlek.
Nato sem prednjo stran voščilnice še okrasila. Notranjost izvlečnih kartončkov sem zaenkrat pustila prazne, saj ne vem še komu bom voščilnico podarila.
Pa še nekaj Laserlowe love proizvodov.
Material, ki sem ga uporabila, najdete na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.

Pa še kako vse to izgleda v živo.

Lepo se imejte!
Romana
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti