AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

59. izziv FB Papirčkarice – glasba - voščilnica

 Mesec je naokrog in v FB skupini papirčkarce smo za mesečni izziv izbrale luštno temo. GLASBA je v tem mesecu naš moto in po najboljših močeh smo se potrudile, da jo vnesemo v naše izdelke.

V ustvarjalni ekipi pa se v Maju igramo še z izdelki Laserowe Love. Res lepe papirje imajo in izrezke iz lepenke.

Za nalogo sem izbrala prelep papir Coral Romance. Velike rože sem izbrala za ozadje slimline voščilnice.

Z šablono Marianne Design sem izrezala notno črtovje. Enkrat iz črnega kartona, dvakrat pa iz 3D ploščeiz pene. Vse tri izreze sem zlepila z Tacky glue lepilom in jih nato nalepila na osnovo.

Napis vse najboljše je iz zakladnice Najlepšega para, črke sem nalepila z pomočjo obojestranske lepilne folije.
Dodala sem le še tekoče Nuvo polperle.
Pokukajte še k Romani in Andreji kaj sta lepega pripravili za izziv. Fotografije izdelkov lepite v album v FB skupini PAPIRČKARICE.

Če želite sodelovati v izboru za nagrado prilepite tudi 2 povezavi do izdelkov iz trgovine Darilnica Klavdija, ki ste jih uporabili.

Material za voščilnice najdete


Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti