AKTUALNO: Odprti smo vsak dan, od ponedeljka do petka, med 9.00 in 18.00. Lepo vabljeni!
Moj račun

LaseroweLowe - Explosion box - Goga

 V mesecu Maju se bomo v Darilnici Klavdija posvetile izdelkom LaseroweLowe. V njihovem ponudbi je ogromno število laserskih izrezov iz lepenke za vse mogoče priložnosti. Poleg pa dobite tudi krasne potiskane papirje in tako je lahko vaš izdelek hitro izdelan.

Odločila sem se, da se po dolgem času lotim izdelave škatlice. Explosion box so še vedno zelo aktualne.

V notranji del škatle sem nalepila izrez iz lepenke Kavni avtomat in skodelici za kavo. Majčkeno sem se lovila a je končni rezultat fantastičen.
Delčke avtomata sem zlepila skupaj z pomočjo Stekleničke z tanko konico za lepilo. Iz plošče pa sem jih ločila z pomočjo ostrega olfa noža.
Za okrasitev sem uporabila papirje Coffe Time, na enem od listov so natisnjeni tudi krasni motivi na temo kave.
Kar nekaj štampiljk in šablon na temo se najde v moji ustvarjalni sobi in z veseljem sem jih spet uporabila pri okrasitvi.
Čipkaste trakove sem odrezala z šablono Craft Passion, Kvadrate pa z šablonami CreaLies.
Tudi tokrat sem uporabila Nuvo tekoče polperle.

Skoraj ves material za vrečko sem našla na poličkah

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti