AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

Heartfelt - nežna 3d božična zvezda - Goga

 V mesecu Novembru bomo z Andrejo in Romano pod okriljem Darilnice Klavdija posegle po Heartfelt  štampiljkah, šablonah in kalupih za oblikovanje papirja.

Zadnja moja Heartfelt pridobitev je velika božična zvezda. Božične zvezde so sploh visoko na lestvici po priljubljenosti za izdelavo na mojih prazničnih voščilnicah.

Štampiljko sem odtisnila na bel akvarelni papir z zlato Delicata blazinico. Pomagala sem si z napravo za natančno odtiskovanje, saj je takšne velike cvetove potrebno odtisniti večkrat.

Odtise sem nato izrezala z pripadajočimi šablonami.

Izrezane cvetne liste nato ustavimo v model za oblikovanje.

Cvetne listke narahlo pošpricamo z vodo, da med oblikovanjem ne popokajo ali se strgajo.

Kalup nato pokrijemo. Na vogalih kalupa imamo izbkoline in zareze, da kalup lepo sestavimo. Če smo papir navlažile, lahko dno in pokrov kalupa tudi narahlo stisnemo, ker je papir vlažen se bo vdal pod pritiskom.

Kalup nato stisnemo med izrezovalni plošči. Ker je sendvič debel moramo odstraniti vse ostale plošče, da lahko sendvič spustimo čez strojček.
Na papirju dobimo skoraj realistične cvetne in listne žile.
Izrezane in oblikovane cvetove sem z 3d blazinicami zlepila skupaj, še prej pa sem jih rahlo obarvala z rdečo in zeleno Distress blazinico.

Skoraj ves material za izdelavo sem našla v Darilnici Klavdija.

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti