AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

Heartfelt - snežna krogla - Romana

 V mesecu Novembru pri DARILNICI KLAVDIJA predstavljamo znamko Heartfelt Creations.

Tega proizvajalca poznamo predvsem po prekrasnih šablonah in štampiljkah za izdelavo cvetja.

Spomnim se, ko sem začela ustvarjati s papirjem, jih pri nas še ni bilo mogoče dobiti. Moja prva šablona je bila iz Anglije. Od takrat naprej so moje zveste spremljevalke. Poleg šablon in štampiljk, so , da nam olajšajo delo, začeli tudi z izdelavo kalupov za lažje oblikovanje cvetov.

Sama sem tokrat izdelala voščilnico v obliki snežne krogle, ki je obenem še tresočka.

S šablono sem najprej izrezala osnovo za voščilnico.

Nato sem izrezala še notranji del z okroglo odprtino. Ker sem izbrala tresočko, sem iz odpadnih kartončkov, ki jih dobimo pri nakupu šablon in štampiljk, ponovila še 5 x . Vseh 5 plasti sem zalepila, da sem dobila debelejšo plast, ki mi bo služila za obod tresočke.

Na zgornji del osnove sem najprej zalepila krog iz barvnega papirja, nato čez obod in po sredini potresla razne drobne bleščice in sequinčke, čez pa krog izrezan iz acetatne folije.
Da bo izgledalo vse bolj praznično, sem vrhnji sloj izrezala iz srebrnega bleščečega papirja.
Na sredino kroga sem zalepila še ujemajoči izrez šablone, da je izgled bolj poln.
Iz akvarelnega papirja sem izdelala še božično zvezdo in listke.
Štampiljko sem odtisnila z Watermark blazinico in posula srebrn embossirni prah.
Tako sem dobila bolj bleščeč videz.
Notranjost sem pobarvala s Distress blazinicami in sestavila cvet.
Ker je papir na zgornji strani z bleščicami, sem cvet in listke pritrdila z lepilno pištolo.  Dodala sem še napis Najlepšega para, par steklenih kamenčkov in snežinki.
Material, ki sem ga uporabila, najdete na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.
Vabim vas k Andreji in Gogi, ki bosta v mesecu Novembru prav tako ustvarjali s pripomočki HEARFELT CREATIONS.

Lepo se imejte in uživajte v toplih jesenskih barvah!

Romana

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti