AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

Heartfelt - božična zvezda v lončku- Goga

 Prejšnji teden sem za Darilnico Klavdija posegla po Heartfeltovem setu Božične zvezde. Za ta teden sem tudi uporabila ta isti komplet, a sem uporabila samo manjši del cveta in zato dobila majnše cvetke katere sem posadila v lonček.

Voščilnice ki se izvlečejo iz papirnatega cvetličnega lončka so bile pred časom prav modne. Potem pa smo na njih malo pozabile. Meni je všeč, če se kdaj pa kdaj lotimo tudi pozabljenih tehnik.

Lonček sem izdelala iz zlatega papirja. Navodila sem našla na Pinterestu.

Potem pa sem se lotila Heratfelt Božičnih zvezd.

Odtisnila sem jih na akvarelni papir z embosirno blazinico. Posula sem jih z zlatim prahom z bleščicami in embosirala z vročo pištolo.

Z ustrezno šablono sem cvetove izrezala. Pobarvala sem jih z Distress oxide blazinicama.

Šele pobarvane cvetne listke sem nato oblikovala v kalupu.

Na sredino cvetov sem nalepila zlato perlo.

Sledilo je le še sestavljanje cvetličnega lončka in končna okrasitev.

Skoraj ves material za voščilnico sem našla na poličkah Darilnice Klavdija.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti