AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

Heartfelt - svečnik - Romana

V mesecu Novembru, pri DARILNICI KLAVDIJA, predstavljamo znamko HeartFelt creations. Ker imam šablon te znamke kar precej, sem malo pobrskala po njih in se ustavila pri šabloni, s katero lahko izdelamo darilno škatlico, svečnik ali pa obesek za na novoletno jelko.

Najprej sem s šablono iz 350 gr papirja izrezala osnovo.

Z malo šablono sem izrezala še notranji del.

Postopek sem ponovila 4-krat, za vsako stranico enkrat.  Nato sem s tekočim lepilom zalepila vse štiri stranice , da je nastala škatlica.

Iz rdečega okrasnega papirja sem izrezala pripadajoči okrasni zgornji del.

Iz ostankov istega kartona sem izrezala male božične zvezde in listke božjega drevca, ravno tako znamke Heart felt.

Cvetove  božične zvezde in listke božjega drevca sem osenčila z memento blazinicami.
Z lepilno pištolo sem sestavila cvetke in v notranjosti, namesto pestičev, potresla zlate steklene kroglice.  Da cvetovi ne bi odpadli, sem jih pritrdila z lepilno pištolo. Na zgornji del pa sem okoli prilepila rdeč satenast trak s pentljico.

V notranjost sem tokrat vstavila brlečo svečko in nastala je prikupna lučka, ki jo lahko uporabimo za novoletni okras.
Šablona za škatlico je pa tale na slikici.
Ves material, ki sem ga uporabila je iz moje najljubše trgovine DARILNICE KLAVDIJA.
Lepo se imejte! V mesecu Decembru pa bo ekipa Darilnice Klavdija predstavila izdelke drugega proizvajalca.
Adijo!
Romana
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti