AKTUALNO: S kodo: UA2024 - 50 % popusta na vse ustvarjalne delavnice, do 29. 2. 2024!
Moj račun

Crealies - tresočka kozarec -Romana

Crealies je blagovna znamka, ki je že več kot 25 let specializirana za izvirne, funkcionalne in brezčasne izdelke za hobije. Annelies Karduks je lastnica podjetja Crealies in oblikuje vse štampiljke in šablone. Šablone so izdelane tako, da jih enostavno med seboj kombiniramo.  Izdelke Crealies prepoznamo po značilni rdeči embalaži.

Izdelala sem tresočko prav posebne oblike.

Osnovo sem izrezala iz belega kartona tako, da je rob šablone pri ročaju kozarca gledal čez in je ostala osnova povezana.
Na osnovo sem zalepila okrasni papir ene od Lemoncraftovih kolekcij. Za rob tresočke sem zunanjo in notranjo šablono zalepila skupaj, da je nastal pol centimetra širok okvirček. Rob tresočke sem izrezala iz moss gume. Ker se moss guma pri rezanju  raztegne in izgubi obliko, sem jo malce pogrela s toplotno pištolo, da se je vrnila v prvotno stanje. Pri tem moramo paziti, da ne pregrejemo, ker se hitro preveč skrči. Tako sem dobila 3D rob, ki sem ga zalepila kar z lepilom za papir.
V notranjost sem nasula bleščice, seqinčke in čez prelepila folijo za tresočke. Da se drobni delci v notranjosti ne sprijemajo na folijo, sem predhodno vse dobro napudrala.

Za ročaj kozarčka sem obesila cofek in prilepila zelenje z rožico.  Dodala sem še napis Vse najboljše od Najlepšega para.

Delci tresočke pri nagibanju lepo prehajajo iz zgornjega v spodnji del in obratno.
Material najdete na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.
https://www.darilnica-klavdija.si/
Lepo se imejte!
Romana
--------------------------------------------------------------------
*šablone Crealies - kozarček
*folija za tresočke
*Lemoncraft papirji
*seqinčki in bleščice
*moss guma
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti