AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

#77. izziv FB Papričkarice: MOŠKO – Goga

Movember ali nekaj za moškega

V oktobru se intenzivno ukvarjamo z rožnato barvo in ozaveščanju o raku na dojkah. V novembru pa so na vrsti moški in ozaveščanju o raku prostate. V naši deželi velko delamo na preventivi in prav je tako. Bolje preprečiti kakor zdraviti! Zato smo se v Papirčkarcah  odločile, da novembrski izziv poimenujemo kar Movember in se v ta namen lotimo moških izdelkov.

Seveda je pri meni to voščilnica.

Pred časom sem izdelala tole voščilnico in naj vam povem, da je bil slavljenec navdušen.

Sem pa v tistem času izgubila (beri izbrisala) vse svoje vodne žige, zato tokrat fotografija brez logotipa Darilnica Klavdija. Sem jo že pridobila nazaj, tako, da tole res izjemoma.

Uporabila sem prekrasne papirje z morskimi valovi in motivom lesa.

Tuna pa sem natisnila in potem ročno pobarvala.

Vabim vas k Gogi in Romani, ki sta prav tako pripravili inspiracijske izdelke za ta mesec.

Fotografije izdelkov lepite v album v FB skupini PAPIRČKARICE.
Če želite sodelovati v izboru za nagrado prilepite tudi 2 povezavi do izdelkov iz trgovine Darilnica Klvdija, ki ste jih uporabili.

 Material za voščilnico najdete na poličkah Darilnice Klavdija.

 

Papir Studio Light
Šablone Marianne design
Osnova za voščilnico DL
Šablona Yvone design
3D lepilni trak
Nuvo tekoče perle
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti