AKTUALNO
Moj račun

Crealies - moška voščilnica - Andreja

Rezalne šablone osnovnih oblik, kot so pravokotniki, krogi in kvadrati z drobnim vzorcem na robu so nepogrešljiv pripomoček pri izdelavi voščilnic. Morda še najbolj za izdelavo CAS izdelkov, ker z njimi na nevsiljiv dodamo detajle.

Pri enem od "packanj" sem izdelala rjavo ozadje z Distress blazinicami, ki mi kot takšno res ni bilo všeč, a sem mu vseeno dala priložnost. Z embosing srajčko sem vtisnila teksturo-vzorec številk in na dvignjene površine s prstom nanesla vosek.

Osnovo in pravokotničke sem izrezala z rezalnimi šablonami Crealies pravokotniki s križci in vroče embosirala napis, tega sem z vrvico in razcepko "obesila" na ozadje.

Material in pripomočki

  • rezalne šablone, Crealies pravokotniki s križci
  • vosek, Metalique wax brushed iron, prima marketing
  • embosing prah, Ranger liquid platinim
  • barvne blazinice, Distress Oxide, rjavi odtenki
  • embosing srajčka, številke
  • osnova za voščilnica, kraft
  • akvarelni papir, Florence
  • tekoče lepilo, 3d lepilni trak
  • vrvica, razcepka
  • štampiljka napis, Stampers Anonymous, Notewrthy

 

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti