AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

AMY DESIGN - voščilnica z bagarjem - Goga

Zelo rada se lotim moških voščilnic, tudi moja ustvarjalnica je kar dobro založena z različnimi prav moškimi motivi. Za takšno ustvarjanje so prav priročne šablone Amy in Ivone design po katerih bomo posegle z Andrejo in Romano v mesecu Juliju za Darilnico Klavdija.

Voščilnica je že zapustila mojo ustvarjalnico in upam, da je bil Zvonko, ki je srečal Abrahama zadovoljen.

Za ustvarjanje sem uporabila različne papirje z teksturo iz kompleta Amy design oriental. Iz njih sem izrezala osnovne papirje, ki sem jih nalepila na DL osnovo za voščilnico.

Zadnjega, belega sem embosirala z srajčko z opekami Marianne Design, ki ima tudi pripadajočo rezalno šablono opek.

Opeke sem nato z tekočim lepilom ki ga imam v steklenički z ozkim aplikatorjem za natančen nanos.

Nato sem iz rumenega kartona izrezala bager Amy design in nanj nalepila 3d blazinice.

Vse skupaj sem nato nalepila na osnovo z opekami in travo.

Napise sem enostavno natisnila z tiskalnikom in jih izrezala z šablono Najlepšega para.

Tudi v notranjost sem nalepila žep iz papirjev Amy design in dodala napis.

Skoraj ves potreben material sem dobila v Darilnici Klavdija.

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti