AKTUALNO: Odprti smo vsak dan, od ponedeljka do petka, med 9.00 in 18.00. Lepo vabljeni!
Moj račun

AMY DESIGN - moška voščilnica - Romana

V mesecu Juliju pri DARILNICI KLAVDIJA predstavljamo izdelke Amy in Yvonne design. Obe imata širok nabor  šablon, embosirnih srajčk in papirjev. Sama  imam kar nekaj njunih šablon, tokrat sem izbrala Amy design.

Na akvarelni papir sem preko stencil šablone nanesla različne  odtenke zelene barve.
Nato sem izbrala papirje od Amy v ustreznih odtenkih barv. Ti papirji so že tako stari in jih na žalost ni več mogoče dobiti.

S šablonami XXL Crealies sem izrezala dva kartončka in ju osenčila po robovih z rjavo barvo.

Nato sem potiskani papir prerezala na polovico in mu dodala vrvico iz jute.
Dodala sem še pentljico in dva lepljiva okraska  in voščilnica je bila hitro končana.
Mi je skoraj malo čudno, ker nisem vajena delati enostavnih voščilnic. A sem z njo vseeno zadovoljna.
Ves material, ki sem ga uporabila je iz DARILNICE KLAVDIJA.

Sledite blogu pri Darilnici Klavdija in si oglejte kaj sta vam predstavili Andreja in Goga.

Lepo se imejte!

Romana

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti