AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

61. izziv FB Papirčkarice – akvarelno barvanje - Goga

 Maroni so krasni kolački za oko in seveda tudi za na voščilnico. Njihov okus pa mene ni čisto prepričal, priznam najbrž sem že prestara za spreminjanje okusa.

Čudovite pisane makrone sem torej izbrala za barvanje v akvarelni tehniki, ki jo v naslednjem mesecu želimo videti v FB skupini Papirčkarce.

Prav majhno štampiljko makrona sem na akvarelno osnovo za voščilnico odtisnila večkrat lepo v ravni vrsti. S svinčnikom sem si narisala narahlo črto, ki sem jo nato pred barvanjem odstranila.

S črno blazinico sem odtisnila piškotke.

Odtisnila sem še dva makrona na maskirni papir in ju izrezala. Na že odtisnjene sem nato nalepila maskirni odtis in vmes dodala še piškotke, tako da je linija lepo zapolnjena.

Na koncu odtiskovanje sem le še obrisala z svinčnikom narejeno ravno črto.

Potem pa sem se lotila barvanja z Distress oxide blazinicami.

Okside imam skoraj raje, saj ostanejo barve tudi, ko se posušijo bilj intenzivne.

Za barvanje skoraj vedno uporabljam čopiče z vodnim rezervarjem.

Na koncu sem le še odtisnila napis, ki je že v setu z štampiljko makrona.

napis sem odtisnila z pomočjo plošče za odtiskovanje.

Skoraj ves potreben material sem dobila v Darilnici Klavdija.

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti