AKTUALNO
Moj račun

#97. FB izziv Papirčkarice - DOPUST - Andreja

Pozdravljeni v novem, poletnem izzivu v FB skupini Papirčkerice, ki se glasi DOPUST. Na izdelku (karkoli) pokažite kakršenkoli dopust. Izdelala sem voščilnico z zanimivim prepogibom z morsko tematiko.

Pripravila sem si material in izreze, nekaj iz potiskanega papirja, nehak z rezalnimi šablonami.

Sizzix plošča je super za oblikovanje različnih kotov, saj se ročka premika in tako z lahkoto določimo in odrežemo papir pod ustreznim kotom.

Mini ink blender je zelo proročen za natančno senčenje robov in drobnih izrezov.

Začela sem z mordrim papirjem velikosti 24cm x 15.6 cm. Prepogibi so po daljši stranici na 7.5cm, 10cm, 14cm in 16.5 cm. Na daljši stranici sem si označila 19.5 cm in poiskala sredino na krajši stranici - to je na 7.8 cm. Točke sem povezala in odrezala vogale, da je nastala trikotna oblika. Krem in potiskan papir sta manjša za 4mm. Natančna navodila za izdelavo sem našla TUKAJ

Nato sem osnovo okrasila z izrezi in napisom.

Vabim vas k Gogi in Romani, ki sta prav tako pripravil inspiracijski izdelk za ta mesec.

Fotografije izdelkov lepite v album v FB skupini PAPIRČKARICE. Če želite sodelovati v izboru za nagrado prilepite tudi 2 povezavi do izdelkov iz trgovine Darilnica Klvdija, ki ste jih uporabili.

Material in pripomočke najdete v:

  • moder in krem papir 250g
  • potiskan papir, Studio Loght
  • rezalne šablone Marianne Design
  • lepilo
  • škarje
  • aplikator z gobico
  • Distress ink rjava blazinica
  • rezalne šablone šesterokotnik
  • Sizzix plošča

Hvala za ogled in komentarje.

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti