AKTUALNO
Moj račun

#97. FB izziv Papirčkarice - DOPUST - Goga

NA MORJE

Končno je prišel čas, ko šolske in ostale obveznosti damo malo na stran in se podamo na dopust.

Tudi v PAPIRČKARCAH se bomo odpravile na dopust, zato želimo v mesecu juliju v našem izzivu videti karkoli na temo dopusta.

Jaz sem spet izdelala voščilnico. Ta je malo drugačna, ima tri stranice in je okrašena z prelepimi papirji z morsko tematiko.

Papirji so iz seta LemonCraft - Sunny love

Večino materiala za izdelavo sem našla na policah

Papirji LemonCraft
Bel 220 g papir
Lepilo
3D lepilni trak
Škarje
Distress oxide blazinica
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti