AKTUALNO
Moj račun

Kazala - zahvale ob koncu šole - Goga

Konec šole

Šolska vrata so se zaprla. Končno so prišle počitnice in malo oddiha za otroke in seveda tudi za starše.

Preden pa so se otroci za čez poletje poslovili so še pripravili majhna presenečenja za svoje učiteljice.

V podružnični šoli, katero obiskuje moj vnuk so vse zaposlene dobile poleg majhne pozornosti še knjižna kazala.

Za izdelavo sem si priskrbela krasne papirje Mintay school days in pa Štampiljke Najlepšega para, za katere sem najprej mislila, da jih ne bom rabila.

Najprej sem narezala kartončke, bele za osnovo na katere sem nato prilepila še vzorčast papir iz različnih barvnih kartonov sem nato izrezala še vrh in dno kazala.

 

Odtisnjene sovice in knjige sem pobarvala z Distress akvarelnimi barvicami in vodnim čopičem.

Odtisnila sem še napis učiteljica z črno blazinico in natisnila imena vseh, ki smo jim namenile kazala.

S kleščami za luknjanje sem izrezala krogce in jih prebodla, da sem lahko skozi potegnila trak. Krogce sem prilepila na sprednji in zadnji del kazala.
Na koncu sem dodala še listke, srčke in tekoče perle.

Večino materiala za izdelavo sem našla na policah

 Papir Mintay School days
Bel 300 g karton
Različni barvni kartoni
Distress akvarelne barve
Vodni čopič
Črna Archival blazinica
Tekoče perle
Lepilo
3d Lepilne blazinice
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti