AKTUALNO
Moj račun

Prenovljena babuška - Andreja

Gospodična je iz trgovine prišla v bledo modrih kopalkah in s sivim senčnikom, kar mi ni bilo všeč, zato sem gospodično preoblekla.

Vse površine, ki sem ji imela namen prebarvati sem najprej premazala z belim gesso premazom.

Za barvanje z rdečo barvo sem uporabila ploščat čopič, s katerim sem dosegla tudi namanjše vogalčke.

Pike sem izdelala s pomakanjem embosing palčke v belo barvo, ki sem jo nato prenesla na kopalke.

Z modro akrilno barvo sem prebarvala japonke in senčnik. Tako je moja gospodična pripravljena na poletne užitke.

Material in pripomočki:

Material in pripomočke najdete v
https://www.darilnica-klavdija.si/

  • keramična dekoracija
  • bel gesso
  • akrilne barve
  • čopič
  • voda

Hvala za ogled in komentarje.

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti