AKTUALNO: S kodo: UA2024 - 50 % popusta na vse ustvarjalne delavnice, do 29. 2. 2024!
Moj račun

64. izziv FB Papirčkarice - nekaj strašljivega - Goga

Strašni strah

V FB Papirčkarce pod okriljem darilnice Klavdija smo pripravile nov mesečni izziv. Odločile smo se, da bomo dekletom dale cel mesec člasa, da ustvarijo nekaj strašljivega.

Med svojimi štampiljkami sem poiskala motiv čarovnice in duhca. Odtisnila sem ju na akvarelni Florence papir, s črno Archival blazinico. Za voščilnico sem vzela DL velikost osnovo za voščilnice.  Še en odtis sem nato naredila na maskirni papir in odtis prelepila, da sem lahko pobarvala ozadje. Z Distress Oxide blazinicami in čopiči za makeup sem nato pobarvala ozadje.

Z akvarelnimi barvicami sem nato pobarvala motiv. Dodala sem še napis in zvezdice.  Napis sem odtisnila z pomočjo plošče za odtiskovanje, da je res na mestu in dobro odtisnjen. V rumeno pobarvane zvezdice sem nanesla še Nuvo tekoče prele z bleščicami.

Voščilnici sem nato izdelala še ustrezno kuverto v oranžni barvi.

Tudi tokrat sem okrasila še notranjost voščilnice.

Skoraj ves potreben material sem dobila v Darilnici Klavdija.

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti