AKTUALNO: Koda 14PAP prinese 14 % popusta do 16. 4. 2024 na celoten nakup
Moj račun

Tim Holtz - strašljiva voščilnica - Romana

V mesecu Oktobru pri DARILNICI KLAVDIJA predstavljamo izdelke proizvajalca RANGER.

Vsi poznamo njihove znane barvne blazinice Distresse. Imajo pa še ogromno drugih izdelkov. Zanje oblikujejo znani ustvarjalci: Simon Hurley, Wendy Vecchi, Dina Wakley in pa meni najljubši Tim Holtz.

Mesec Oktober je in k nam je prišla jesen z vsemi svojimi toplimi barvami. Zaključi pa se mesec s praznikom Halloween - noč čarovnic.

Zato je tudi voščilnica v toplih barvah s pridihom strašnega.

Za osnovo voščilnice sem vzela malo večjo velikost iz recikliranega craft kartona.

Najprej sem se lotila izdelave lobanje. Dokler šablon nisem vzela iz mapice, nisem niti razmišljala zakaj na vrhu piše THINLITS COLORIZE. Pa vzamem v roke šablone, mislila sem namreč da se med seboj razlikujejo po barvah. pa so vse enake. Ko pa jih obrnem, na zadnji strani piše odtenek barve, ki naj bi ga uporabila.

Vse koščke lobanje sem izrezala iz 300gr. belega akvarelnega papirja.

Na vsak izrez sem nanesla Distress Oxide z mehko krtačko in pospešila sušenje z grelno pištolo. Ko je bilo vse skupaj suho, sem zalepila vse skupaj in za bolj dramatičen učinek sem v očesne dupline nanesla malo accent glossa, počakala par minut, da se je pričel sušiti in potresla čez črne bleščice.

Za ozadje sem uporabila halloween Mica spraye, ki sem jih pošpricala na bel akvarelni papir. Vmes sem sušila, pa dodajala še malo, pa sušila.....

Na popolnoma suho podlago sem preko stencil šablone nanesla sivo teksturno pasto.

Ker je pasta mokra, se je navzela barve Mica spray. In s sivo barvo ni bilo nič.

V zgornji desni vogal sem zalepila pajčevino iz črnega papirja.

Z močnim lepilom sem prilepila lobanjo, kateri sem dodala še mali tagec z napisom .

Ker mi je še vedno nekaj manjkalo, sem v spodnji levi kot dodala še 3 sveče. Rahlo sem jih osenčila z distress vintage foto in dodala Glossy accent za 3 D učinek.

Ves material, ki sem ga uporabila, najdete na poličkah Darilnice Klavdija.

Naslednjič pa ne bom več tako strašljiva.

Lepo se imejte!
Romana
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti