AKTUALNO: Odprti smo vsak dan, od ponedeljka do petka, med 9.00 in 18.00. Lepo vabljeni!
Moj račun

64. izziv FB Papirčkarice - nekaj strašljivega - Romana

 V mesecu oktobru imamo nov izziv. Izdelati nekaj na temo strašnega, saj je konec oktobra noč čarovnic.

V ta namen sem izdelala voščilnico kvadratne oblike na črnem akvarelnem papirju.

Za dodajanje barv sem izbrala čudovite Rangerjeve Mica spreje Halloween, ki se čudovito bleščijo.

Za odsev lune sem iz navadnega yupo papirja izrezala krog in ga položila na sredino za masko. Yupo papir je krasen, ker je vzdržal vso količino barve in se ni zvijal.

Nato sem s krtačko nanesla okoli robov še črno Distress oxide.

Počakala sem, da se je vse skupaj dobro posušilo, preden sem s črno hibridno  blazinico odtisnila štampiljke Lavinia stamp.

Ker se tale blazinica počasneje suši, sem samo preko drevesnih vej potresla Black magic sparkle embossing prah in ga utrdila z grelno pištolo.

Iz črnega 300 gr papirja sem s Sizzixovo šablono izrezala vrata, vsako stran 3 x. Vse skupaj sem zlepila in obdelala s kovinskim prahom in reagenti za videz rje.

Iz krem kartona sem izrezala dva mala pravokotnika in ga embossirala s srajčko z reliefom opeke. Na notranjo stran ene stranive srajčke ,sem z valjarčkem nanesla Vintage foto.

Odrezala sem jih na primerno višino in nanje zalepila vrata.  Na vsako stran zidu sem dodala še po eno bučo in mušnice. Na nočno nebo pa sem zalepila jato netopirjev.
Z izgledom sem bila zadovoljna, zato nisem dodala ničesar več.
Material, razen buč in gobic, ki sem ga uporabila, sem nabrala na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.

Pokukajte še k ANDREJI in GOGI, da vidite kaj strašnega sta vam pripravili za inspiracijo.

Lepo se imejte in uživajte v jeseni!

Romana

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti