AKTUALNO
Moj račun

YT LIVE – barvanje motiva z akvarelnimi barvicami

Barvanje z barvicami, ki reagirajo z vodo se mi zdi zelo uporabna in hitra tehnika. V videu bom sestavila osnovo za voščilnico z zanimivim prepogibom pobarvala cvetlični motiv z Distress akvarelnimi barvicami.

Papir za osnovo je velik 14,5 cm x 14,8cm 8 (višina je c6) s prepogibi na 2cm, 4cm, 10,5cm in 12,5cm. Potrebujemo še dva kosa širine 2cm in višine kot osnova.

Za hrbtno stran potrebujemo papir širine 6,5 cm in dolžine A4 lista, ki ga prepolovimo s prepogibom.

Dekorativne papirje lahko barvamo ali embosiramo v teksturni srajčki.

Hrbtno stran prilepimo v osnovo. Tako na zadnji strani ustvarimo pokončno odpiranje s prostorom za osebno sporočilo.

Ožja trakova namestimo na ploščo z utori na širino končne – zložene osnove (C6) in na to nalepomo dekorativni element, ki je v mojem primeru cvetlični aranžma. Okrasimo lahko tudi osrednji del osnove.

Sedaj dekorativni del nalepimo na osnovo.

Voščilnica se tako plosko zloži na C6 velikost.

Okrasimo lahko tudi zadnji del.

Podrobnejša navodila in barvanje z Distress akvarelnimi barvicami pa si poglejte v videu kjer sem izdelal to voščilnico:

YT LIVE

Material in pripomočki

https://www.darilnica-klavdija.si/
  • bel papir 250g
  • rezalnik in plošča z utori
  • štampiljka in rezalna šablona Altenew Hello Beautifull
  • črna vododporna blazinica, Archival jet black
  • akvarelni papir
  • Distress akvarelne barvice
  • tekoče lepilo
  • embosing srajčka
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti