AKTUALNO:  Od 29. 4. do 5. 5. 2024 se paketi ne bodo pakirali. Na pot bodo odšli v ponedeljek, 6. 5. 2024. Hvala, ker razumeš ❤️
Moj račun

WOW! - okvir s srcem - Romana

Pozdravljeni...!

V mesecu Marcu ustvarjalna ekipa Darilnice Klavdija predstavlja izdelke znamke WOW!

Najprej pa o sami znamki....

 WOW! Embossing Powder je bil ustanovljen leta 2007 in je  leta 2012 lansiral svojo linijo izdelkov v ZDA. WOW! je največji proizvajalec embossing prahu na svetu. WOW! Embossing Powder s ponosom predstavlja vrsto več kot 160 embosirnih praškov in bleščic za embosiranje, ki so obdelani tako, da so brez statične elektrike in dajejo ustvarjalcem profesionalen pridih njihovim projektom! WOW! praški za embosiranje so na voljo v številnih zaključkih: sijajni, mat, biserni, kovinski, teksturirani, neprozorni in prosojni. WOW! Embossing pudri so na voljo v paleti osupljivih barv!

Res so ti embossirni prahci eni od najboljših iz moje zbirke.

Tokrat sem si zamislila da naredim nekaj drugačnega.  V bistvu sem embossirala celotno površino srčka in mu dodala marmorirani in 3D videz.

Uporabila sem 6 različnih vrst prahcev in posebni papir za embossiranje. Papir ima namreč zelo gladko teksturo za lepši oprijem, lahko pa uporabite tudi bilo kateri gladek papir.
S šablono srčka Najlepšega para sem izrezala največji srček in ga na debelo potresla s štirimi različnimi embossirnimi praški. Predhodno nisem nič potapkala z embossirno blazinico.  Da se pri segrevanju s pištolo prašek ni razpršil, sem pokrila s peki papirjem in segrevala čezenj. Tako je nastal čudovit marmoriran videz.
Ko je bila površina še tekoča, sem dodala malo srebrnih bleščic in s zobotrebcem pomešala po površini, da so se lepo razlezle. Šele nato sem potapkala z embossirno blazinico in čez posula glossy prahec. Postopek sem ponovila dvakrat, v tretje pa sem na debelo potresla z Melt it prahcem, ki da, potem ko je stopljen, 3D videz.
Okvir iz Ikea sem postarala z barvo in voski Ranger,
Za spodnjo plast sem izbrala vintage vzorec papirja, na sredino dodala pravokotnik iz slikarskega platna narobe obrnjenega. Predhodno sem ga osenčila z Vintage foto in odtisnila par napisov.
Pod sam srček sem dodala še malo sisala in napis. Z okraševanjem nisem preveč komplicirala, da je srček prišel bolj do izraza.
Večino materiala sem nabrala v DARILNICI KLAVDIJA.
https://www.darilnica-klavdija.si/
Lepo se imejte!
Romana
---------------------------------------------------------------
*WOW! embossirni prahci
*WOW! papir
*embossing blazinica
*toplotna pištola WOW!
*sisal
*Vintage papir od Ideaology Tim Holtz
*Ranger voski in barva Distress
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti