AKTUALNO: Odprti smo vsak dan, od ponedeljka do petka, med 9.00 in 18.00. Lepo vabljeni!
Moj račun

WOW! - Črtasta voščilnica za prijatelja - Goga

 V Septembru se bomo z Andrejo in Romano spet lotile WOW prahcev. Vroče embosiranje je še vedno kar precej zahtevna tehnika in ustvarjalke se je ne lotevajo prav z veseljem. No vsaj večina ne. Meni se zdijo embosirni prahci krasna popestritev pri ustvarjanju in kar rada posežem po njih. V tem krogu ustvarjanja smo se lotile bolj enostavnih tehnik in za tisto, ki vam jo bom pokazala ne rabiš dosti pripomočkov.

No ja embosirne prahce in grelno pištolo bo seveda treba potegniti iz ozadja. Vse ostalo pa imate verjetno v bližini rok.

Iz belega 300g kartona sem izrezala kartonček, malo manjši od osnove, ki sem si jo izbrala za voščilnico.

Na to osnovo sem v razmaku 5 mm  vodoravno nalepila dva traka obojestranskega lepilnega traku. Moj je širok 9mm, kupite pa lahko tudi tanjšega in tako so črte ožje.

Z škarjami sem odrezala višek, ki je gledal čez rob.

Nato sem na lepilni trak posula embosirni prah. Izbrala sem si tri ujemajoče prahce iz Wow seta trio - At the beach.

Vsak prahec sem posula po dveh trakovih in vsako barvo posebej pogrela z grelno pištolo,  da se je stopil in ohladil. Šele nato sem nadaljevala z drugo barvo.

Ko so bile vse tri barve nanesene  sem pod bel kartonček nalepila le malenkost večji barvni papir z teksturo v olivno zeleni barvi. Iz enakega papirja in penaste gume bele barve sem nato izrezala še napis friend. Napis sem zlepila skupaj kar z tekočim lepilom .

Na koncu sem dodala še doma izdelane polperle. Tudi te sem naredila iz istega embosirnega praha kakor črte na voščilnici.

Postopek ni zapleten, pokažem vam ga v naslednji moji objavi čez 14 dni.

Skoraj ves potreben material sem dobila v Darilnici Klavdija.

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti