AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

63. izziv FB Papirčkarice - karkoli jesenskega-lisička- Goga

JESEN PRED VRATI

September nam prikliče jesen. Čisto prehitro se je letos najavila tudi zares, ne le pri našem ustvarjanju.

Eno jesensko sem že pokazala, danes je na vrsti druga. Malo bolj bogata, taka za mojo dušo.

Pri Papirčkarcah, naši FB skupini pod okriljem Darilnice Klavdija smo vam pripravile nov izziv. Poimenovale smo ga karkoli na temo JESEN.

Pri izdelavi sem uporabila precej starih šablon Marianne design. Tudi štampiljka lisička je njihova. Odtisnila sem jo z Nuvo rjavo blazinico in pobarvala z Distress rjavimi in oranžnimi blazinicami ter vodnim čopičem. Osnova za voščilnico je dimenzije DL.

Za ozadje sem iz belega 300 g belega papirja in Sizzix-ove embosirne srajčke z teksturo lesa naredila reliefni list. Čisto narahlo sem pobarvala že srajčko, uporabila sem Distress blazinico walnut stain.

Listi in gobice so izrezane iz papirja z teksturo. Želod in praprot iz eko kartona. Dodala sem še Prima rožicei zreze hlodov, ki sem jih našla na listih LemonCraft sentimental.

Na koncu sem le dodala nekaj oranžno bleščečih tekočih perl.

Bogata jesenska voščilnica za ljubitelja narave je nared.

Skoraj ves potreben material sem dobila v Darilnici Klavdija.

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti