AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

Vrtnica - križkanje ali Cross Stitch

Z veseljem sem se odzvala povabilu deklet DT - ja in Klavdije iz Darilnice Klavdija, če vskočim pri ustvarjanju pri njihovih projektih. Tokrat so si zaželele rožic, natančno vrtnic.
Ker sem res velika ljubiteljica cvetja na svojih izdelkih zame to ni bil velik problem. A sem se odločila, da jo naredim malo drugače.
Odločila sem se, da jo nakrižkam. Zadnje čase je križkanje na papir velik trend in jaz sem to izkoristila.
Z Klavdijinim dovoljenjem sem uporabila šablone slovenske ustvarjalke Tine Baša.
Križkanja me je naučila babica, pa tudi v čipkarski krožek sem hodila kakor šolarka. Tam smo ponavadi za dan žena nakrižkale voščilnico za mamico.
Seveda brez zvestega pomočnika ne gre, Sizzixov srojček izreže krasne luknjice in šivanje se lahko začne.
Na zadnji strani z trakom pritrdimo prejico. Tu vozlički ne pridejo v poštev.
Po načrtu naredimo vzorček, jaz sem ga našla na Pinterestu.
Nakrižkan motiv okrasmo z napisom, ali pa tudi ne po želji.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti