AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

Šola

Danes vam bom pokazala, kako lahko izdelate organizator, s katerim popestrite pisalno mizo svojim šolarjem. Lahko pa ga izdelate skupaj z njimi.
Barvo kartonov ter dekoracijo seveda prilagodite sebi in otrokovi želji. Sama sem uporabila krem 300 g karton ter moder karton, s katerim sem prekrila stike.
Najprej sem iz krem kartona odrezala 9 kartončkov 17 cm x 9 cm. Utore sem na kartončke naredila  pri 5 cm, 10 cm ter 15 cm.
Prepognila sem jih, oblikovala trikotnike ter jih zlepila.
Nato sem vseh 9 trikotnikov zlepila skupaj. Vse sem lepila z vročo pištolo.
Pripravila sem 9 kartončkov v modri barvi (4,8 cm x 4 cm), ter jih prepognila na polovici. Prelepila sem vse stike oziroma notranje robove.
Organizator sem postavila na krem karton, ga obrisala s svinčnikom ter izrezala velik trikotnik za dno.

Tudi ta trikotnik sem prilepila na dno z vročo pištolo.
Zunanjost sem prekrila iz modrega filca.
Vsako stranico organizatorja sem drugače okrasila. S škarjami sem izrezala travo, prekrila okrog in okrog, nato pa še izrezala traktor, gosenico ter rožice.
  
Postopek izdelave si lahko pogledate v videu.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti