AKTUALNO: Klavdija praznuje, praznuj ves juniji tudi ti z njo :) Koda: KLAVDIJA15 ti prinese 15 % popust na celotni nakup! Dopust od 24. do 28. 6. 2024, paketki se ta teden ne bodo odpošiljali!
Moj račun

Vijola

V tokratnem krogu članice Dt ekipe ustvarjamo na temo vijola barva. Jaz vam bom pokazala, kako se lahko na preprost način izdela mini album. Album, v katerega gre manjše število fotografij. V tale moj album lahko zalepim 10 fotografij formata 9x13 cm.
Brag book- pravijo takšnemu albumu v tujini. Je tako majhen, da gre v vsako žensko torbico. Babica ga nosi s sabo kamorkoli gre, v njem pa ima fotografije vnučkov :).
Pri Darilnici Klavdija najdete čudovite Lemoncraft papirje, tudi njihovo kolekcijo Violet silence. Zato sem se odločila, da bom album okrasila ravno s temi papirji.
Najprej sem si razrezala lepenko, papirje in kartone na velikosti:
*2 kom- lepenka za platnici- 17,5 cm x 11,5 cm
*2 kom- 120 g papir, s katerim sem ovila platnici- 15 cm x 21 cm  ter 2 kom- 11,2 cm x 17,2 cm
*2 kom- 300 g karton za v notranjost- 31,5 cm x 15 cm
  Na tem kartonu sem naredila utore na 10,5 cm ter 21 in zgibala v  harmoniko. Enako sem naredila tudi na drugem kartonu.
*10 kom potiskanih papirjev, s katerimi sem oblekli harmoniki, pa sem odrezala na velikost- 10 cm x 14,6 cm
Iz foamiran pene sem izdelala rožice, iz papirja pa listke.
Oglejte si moj video, kako sem album zlepila, ter ga seveda okrasila. Uporabila sem še izrezek iz lepenke, polovične perle, vijuge iz umetne mase. Sama sem se odločila, da naredim preprosto vezavo platnic- kar s trakcem, vi pa lahko svojega zvežete tudi spiralno ali še kako drugače.
 
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti