AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

Poroka

Sezona porok se je že začela in ustvarjalke iz Dt ekipe Darilnice Klavdija ustvarjamo prav na to temo.

Sama sem se odločila, da izdelam nekoliko drugačno voščilnico, bolj bogato okrašeno. Poroka je svečanost, zato naj bo tudi voščilnica temu primerna. Izdelava takšne voščilnice sploh ni težka, le natančnost je potrebna.
Izdelave same voščilnice sem se lotila tako, da sem najprej odrezala iz belega kartona osnovo v velikosti 25 x 20 cm. S svinčnikom sem prerisala z načrta črte, ki so pomembne. To so vse tiste, prek katerih sem rezala ali gubala. Označila sem jih z rumeno barvo.
Neprekinjene črte sem prerezala z olfa nožem, črtkane pa gubala.
Rezultat izgleda tako:
Nato sem pripravila dve plasti kartončkov, s katerimi sem "oblekla" voščilnico. Spodnja plast je iz akvarelnega papirja, zgornja plast pa iz poročnega papirja. Prilepila sem jih na osnovo. Enako sem naredila na zadnji strani.
Iz poročnega papirja sem izrezala papirnato čipko, iz akvarelnega drobne vejice, iz perla zlatega pa drobne listke.
S pomočjo Heartfelt Creations Classic rose šablon sem izdelala vrtnice in listke, ter jih pobarvala z distress blazinicami.
Izrezke srčkov ter napis sem pobarvala z zlato blazinico.
Vse sem pripravila, da zlepim in voščilnico dokončam.
Zadnja stran je skromnejše okrašena. Manjkati pa ne sme napis z lepimi željami.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti