AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

Vaessen kreative - Nežna voščilnica z metuljčki - Romana

 V Januarju pri DARILNICI KLAVDIJA predstavljamo pripomočke Vaessen kreative.

Vaessen Creative je  vsestranski dobavitelj materialov in pripomočkov za ustvarjalce.  V  raznolikem izboru boste našli na desetine  hobi znamk, kot so American Crafts, We R Memory Keepers, Ranger Ink, Tonic Studios in Sizzix. Poleg tega nudijo tudi kakovostne izdelke po privlačnih cenah pod lastno oznako Vaessen Creative.

Izdelala sem zelo preprosto voščilnico, saj sem ugotovila, da imam od njihove znamke samo en robni luknjač.

Iz dveh različnih papirjev sem izrezala 3,5 cm široke in 10 cm dolge trakove in jih obdelala z luknjačem.

Nato sem jih izmenično zalepila iz obeh strani.

Na sredino sem zalepila roza trak s pikami in ujemajoči kartonček z napisom Z Ljubeznijo.

Na zgornji in spodnji rob sem nalepila polperlice v nežno roza barvi. Dodala sem še pentljo.

Voščilnica je sila enostavna in jo lahko izdelamo v kratkem času, če smo na tesnem s časom ali pa imamo bolj malo pripomočkov.

Material najdete na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.
https://www.darilnica-klavdija.si/
Lepo se imejte !
Romana
----------------------------------------------------------
*robni luknjač Vaessen kreative
*osnove za voščilnice
*okrasni papir
*polperlice
*satenast roza trak s pikami
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti