AKTUALNO
Moj račun

Vaessen Creative - Šopek za rojstni dan - Goga

Šopek za rojstni dan

V mesecu Januarju se bomo z Andrejo in Romano pod okriljem darilnice Klavdija poigrale z izdelki Waessen Creative.

Waessen Creative je dobavitelj vrhunskih izdelkov za ustvarjanje. V njihovi ponudbi najdete cel kup vodilnih proizvajalcev ustvarjalnih pripomočkov, so pa tudi nosilci lastne blagovne znamke za ustvarjalni material in pripomočke za ustvarjanje.

Med mojimi ustvarjalnimi pripomočki je kar nekaj njihovih izdelkov in pripomočkov za delo.

V prvi letošnji objavi sem se odločila, da vam pokažem napravo za natančno odtiskovanje štampiljk.

Takšna naprava je priročna in skoraj nepogrešljiva pri ustvarjanju z štampiljkami saj z njo lahko ponovimo odtis večkrat, kar je zelo pomembno pri večjih štampiljkah in pa pri štampiljkah napisov, ki morajo biti natančni saj jih ponavadi dodajamo na koncu, ko voščilnico že zaključujemo.

Zelo veliko štampiljko Simon Say stamp sem morala za to voščilnico odtisniti večkrat, ker je res velika in brez takšne naprave mi to ne bi uspelo.

Na tržišču je več takšnih napravic, vendar je ta prav posebna. Na vogalih ima majhne distančnike, ki se vdajo šele, ko na zgornjo ploščo z mrežno res dobro pritisnemo, če pa pokrov le zapremo pa ga distančniki držijo v zraku, zato lahko tudi vidimo, če se odtis in štampiljka res ujemata.
Super je tudi zato, ker na nobeni strani nima robov in vanj lahko vložimo tudi večji papir. Moj je A4.

Tako se je poznal na papirju prvi odtis štampiljke. Večkrat sem ga ponovia, da sem bila zadovoljna.

Odtis šopka sem pobarvala z Distress akvarelnimi svinčniki un vodnim čopičem.

Iz rdečega papirja z teksturo sem nato z pomočjo kosti in plošče za utore naredila še DL osnovo za voščilnico.

Na koncu sem dodala še napis vse najboljše. Odtiskovanje napisov je tudi precej zahtevna naloga in takšen pripomoček za natančno odtiskovanje nam je pri tem v veliko pomoč.

Ja tudi meni se ge ne da vedno vzeti iz predala, pa mi je na koncu ponavadi žal. Največkrat se mi namreč odtis na enem delu ne odtisne dobro, samo z akrilno ploščo pa še enega odtisa ne morem natančno ponoviti.

Material za voščilnico najdete na poličkah Darilnice Klavdija.

 

Naprava za natančno odtiskovanje
Plošča za utore
Kost za utore
Črna Archival blazinica
Čopič z vodnim rezervoarjem
Nuvo tekoče perle
Rdeč papir z teksturo
Akvarelni papir
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti