AKTUALNO
Moj račun

Stampers Anonymous - Goga - gospod s cilindrom

Gospod s cilindrom

 V Februarju smo se z Andrejo in Mano pod okriljem Darilnice Klavdija lotile izdelkov Stampers Anonymous. Sama imam kar precej njihovih stencil šablon, sploh so zame nepogrešljive pri ustvarjanju moških voščilnic.

Tokrat sem s pomočjo šablone Gingham layering izdelala večbarvno ozadje za gospoda z cilindrom.

 Najprej sem s stencil šablono in različnimi Distress oxide blazinicami izdelala karo ozadje na akvarelni papir.

Barve sem nanašala z čopiči za make up. Z njimi namreč lahko izdelamo mehke prehode med posameznimi barvami.

Robove osnove sem nato obarvala z istimi barvami in z Archival črno balzinico odtisnila številke.

Z vododporno blazinico zato, ker sem se nato lotila izdelave smooshinga.

Smooshing izdelam tako, da na kos acetatne folije najprej odtisnem Distress blazinico, jo pošpricam z vodo in nato tako dobljeno barvo naključno odtiskujemo na papir.

Ker se mi je zdel papir še vedno precej prazen, sem dodala še nekaj sivih in modrih pack.

Na enak akvarelni papir sem odtisnila še gospoda z cilindrom. Klobuk sem pobarvala z sivo in obraz z roza Distress oxide blazinico in vodnim čopičem.

Na koncu sem dodala še napis odtisnjen z belim embosing prahom in nekaj krogov na osnovo voščilnice.

Napis in gospoda sem na voščilnico prilepila z 3D lepilnimi blazinicami.

Skoraj ves material za voščilnico sem našla na poličkah Darilnice Klavdija.

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti