AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

69. izziv FB Papirčkarice - Rože - Romana

 Dnevi so vse daljši in ptički zjutraj že veselo ščebetajo. V naravi že vidimo velik razcvet spomladanskih rožic in prav ROŽE so tema izziva v mesecu Marcu.

Na voščilnici uporabite rože iz papirja ali foamirana.

Za izdelavo rožic sem uporabila belo foam peno, zelenje pa sem izdelala iz akvarelnega papirja.

Za oboje pa sem uporabila šablone Lady E.

Za osnovo sem vzela kvadrat velikosti 15 x 15 cm. Izbrala sem čudovite papirje Lemoncraft Ladies.

Za center voščilnice sem si zamislila krog, v katerega sem postavila črki TI.

Na papir sem odtisnila štampiljko iz seta TI Darilnice Klavdija.

Embosirala sem s zlatim prahcem WOW.

Ravno  tako sem s zlatim prahom embosirala črtice na manjšem kartončku.

S tem sem ustvarila malo bolj razgibano voščilnico. Krog sem prilepila na sredino in sem ga podložila z nekaj plastmi odpadnega kartona, da je malo odstopal od površine.

Dodala sem še rožice in dva diamantka v desni zgornji kot ter napis s zlatim wow prahcem - ti si moj sonček.

Vabim vas k Andreji in Gogi, ki sta tudi pripravili inspiracijske izdelke na temo rož.

Material, ki sem ga uporabila najdete na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.

Fotografije izdelkov lepite v album FB PAPIRČKARCE in prilepite vsaj še dva linka do izdelkov, ki ste jih uporabile. Tako boste sodelovale tudi za nagrado.

Lepo se imejte.!

Romana

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti