AKTUALNO: Ponovno smo odprti, vsak dan, od ponedeljka do petka, med 8.00 in 14.00. Lepo vabljeni!
Moj račun

Šopek divjih vrtnic

Divje vrtnice po domače pa kar šipek je čudovita rastilina, ki največkrat krasi kakšen rob gozda, zapuščena zemljišča in podobne kraje. Čudoviti rožnati cvetov in v pozni jeseni rdeči plodovi so kar malo prezrti.
Odločila sem se, da jih posadim na z Teksturno pasto Opaqe mate izdelano ozadje.
Teksturno pasto sem na akvarelni papir nanesla z pomočjo stencil šablone in  slikarske lopatke.
Vse skupaj sem potem z Distress oxide blazinicama Tattered rose in Peeled paint pobarvla. naj povem, da se je pobarvala tudi pasta, če bi uporabila navadno texturno pasto ali pa glos pasto, se ne bi obarvali.
Uporabila sem tudi Sandrin napis TI USTVARJAŠ SVOJO SREČO in nekaj Nuvo tekočih perl.
Cvetove sem z pomočjo naprave za odtiskovanje odtisnila na akvarelni papir, jih pobarvala z akvarelnimi barvicami in jih izrezala, izrezane cvetove šipka sem nalepila z 3d blazinicami in tako ustvarila še bolj bogat učinek okrasja.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti