AKTUALNO
Moj račun

Transfer folija

Pozdravljeni v sobotno jutro; danes ustvarjamo s folijo.

Uporabite lahko kakršnikoli folijo: transfer, v lističih, kuhinjsko …

Odločila sem se za uporabo transfer folije (Gina K. fancy foil), ki sem jo na papir prenesla z Deco Foil transfer gelom in dvostranskim lepilnim trakom.

Uporabila sem temno zelen in bel papir in si pripravila izreze s Sizzix whimsy decor in Najlepši par rezalnimi šablonami. Pri izrezovanju sem si pomagala s Therm-o-web Purple tape.

Preko plastične stencil šablone sem na zelen papir v tankem sloju nanesla Deco Foil Transfer Gel in počakala, da se je posušil kar na zraku. Šablono in lopatko sem takoj po uporabi očistila pod tekočo vodo.

Na zelen papir sem na eno stran namestila dvostranski lepilni trak in si pripravila drobne dekorativne elemente. Pri teh drobnih izrezih je super pripomoček Sizzix sidekick, mali rezalni strojček.

Z izreza sem ostranila zaščitno plast dvostranskega lepilnega traku in ga položila z lepljivo stranjo na zadnjo – nesvetlečo stran folije.

Folijo sem s prstom močno pritisnila na izrez in dobila krasno svetleče okraske. Na enak način sem obdelala vse drobne koščke.

Medtem je transfer gel postal prozoren, kar pomeni, da je suh in primeren za nadaljno obdelavo z laminatorjem.

In pogled od blizu.

 

Če boste uporabili kuhinjsko folijo, vam je lahko v pomoč video na spodnji povezavi:  https://www.youtube.com/watch?v=nZkC_axbeUE

Kako uporabiti folijo brez laminatorja, pa si oglejte na spodnji povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=RZuMOZMOQSg&t=23s

Ves material nadete v

This image has an empty alt attribute; its file name is logo-darilnica-klavdija-1.png
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti