AKTUALNO: Poletni delovni čas, od 25. 7. do 12. 8. 2022, od ponedeljka do petka, med 8.00 in 16.00. Lepo vabljeni!
Moj račun

RAPAKIVI - Okrašena škatla za voščilnico

Moje voščilnice za praznovanja so ponavadi precej bogato obložene in zato jih je nemogoče izročiti v navadni kuverti. V ta namen ponavadi izdelam škatlico, zadnje čase pa takšne škatlice kar kupim pri Klavdiji in jih samo sestavim. Da pa niso prazne in le bele, jih okrasim v stilu voščilnice.

Tokrat sem se odločila, da vam poleg Rapakivi osnove za škatlo pokažem še čudovite papirje in izrezovalne šablone Craft Passhion.

 

Škatlo enostavno sestavimo po pregibih, tako ni nobenega hecanja z tem, da je pokrov ravno prav velik.
Za takšno voščilnico ne rabimo dosti materiala, le precej potrpljenja, saj so rožice in listki ročno izrezani iz pole papirja in z lepilom ter 3d blazinicami nalepljeni na osnovo.
Iz Darilnice sem uporabila
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti