AKTUALNO
Moj račun

RAPAKIVI - moška novoletna škatla

Izdelki Rapakivi olajšajo ustvarjanje 3d projektov, saj ponujajo osnove za izdelavo različnih škatel, knjigic - voščilnic, škatel za voščilnice in še in še.

This image has an empty alt attribute; its file name is DK-rapakivi-škatla-.jpg

Tokrat sem zeleno osnovo za škatlo "oblekla" v krasne ScrapAndMe papirje iz kolekcije Christmas Memories. Prav dosti nisem komplicirala, saj je škatla namenjena gospodu, ki zbira ročno izdelane novoletne okraske in mu manjka še nekaj iz papirja.

This image has an empty alt attribute; its file name is rapakivi-škatla-3.jpg

Stranice osnove merijo 10cm, delokrativen papir sem narezala na kvadrate s strnico 9,5 cm in jih nalepila s tekočim lepilom.

This image has an empty alt attribute; its file name is rapakivi-škatla-1-1.jpg

Za kroglo sem izrezala 12 krogov s premerom 8 cm in jih po sredini prepognila. Vse sem prepognila tako, da je bila zelena barva papirja v prepogibu, na en vogal sem nanesla lepilo. Pri zlaganju pa sem lepilo nanašala na drug vogal med dva prepognjena kroga.

This image has an empty alt attribute; its file name is bunka-iz-papirja70.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is bunka-iz-papirja69.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is bunka-iz-papirja71.jpg
Navodila za izdelavo krogle sem našla tu.
This image has an empty alt attribute; its file name is rapakivi-škatla-2.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is rapakivi-škatla-4.jpg

Ves material najdete v

Hvala za ogled in komentarje.

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti