AKTUALNO: Ustvarjajte z nami!
Moj račun

Prima Marketing - Vintage okvir

Vintage okvir

Vintage je meni zelo ljub stil ustvarjanja. Starinski motivi se mi zdijo lepi in primerni za vse mogoče priložnosti. Tokrat sem se lotila plastičnega okvirja. Okvir je iz zakladnice Prima Marketing izdelkov, katere najbolj poznamo po čudovitih rožah, ki jih dodajamo na naše izdelke.

Okvir sem pobarvala z distress oxide blazinico in čopičem za senčenje. Z mehkim čopičem sem nato nanesla še perfect perls prah in ga rahlo pošpricala z vodo. z tem pa dobila še dodaten starinski izgled.

Postaran okvir sem dala na stran in se lotila izrezovanja motiva dečka in deklice iz LemonCraft- ove pole motivov Vintage time.

Izrezala sem ju seveda ročno, robove sem rahlo obarvala z rjavo distress oxide blazinico in ju z 3d blazinicami nalepila na osnovo tudi iz Lemon-Craft-ovega papirja,

Na okvir sem z vročo pištolo nalepila še Prima marketing papirnate rože, metulje in nekaj plastičnih polperl.

Material za voščilnico sem našla na poličkah

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti