AKTUALNO
Moj račun

Altenew - Vesele nove sanje

Živjo,

Moje ime je Roteja in letos bom z vami ustvarjala s izdelki Altenew-ja. Lani sem pri njih opravila tečaj za njihovega edukatorja in sem sem čisto zaljubila v njihove stvari. Priznam, da sem dolgo oklevala z preizkušanjem štampiljk s sencami oziroma, teh ki jih odtiskujemo v plasteh. Nikakor mi ni bilo jasno kako jih prav poravnati, tako da je bil ta tečaj zame tudi malo brca v rit. Sedaj pa pravzaprav imam zelo rada te štampiljke in bom to z veseljem podelila tudi z vami. V videih in blogu pa vam bom poskušala predstaviti njihove izdelke in kakšno novo idejo kako jih uporabiti.

Tokrat sem pripravilo voščilnico, ki je ravno pravšnja za začetek leta, saj sem na njo embosirala napis Happy new dreams, ker po slovensko pomeni vesele nove sanje. Začetek novega leta je zagotovo čas, ko si postavimo cilje za leto, ki je pred nami. Primerna pa je tudi za rojstni dan koga, ki je kdaj pa kdaj z glavo visoko nad oblaki.

Za ozadje sem naredila nočno nebo. Na list papirja sem nanesla rumene, roza, vijolične in modrozelene pike. Za nanos sem uporabila aplikatorje s penico. Nato pa sem šla čez celoten list najprej z modro nato pa še z črno barvo. Uporabila sem Distress inke, ker se med seboj lepo zlijejo in zabrišejo in tudi če jih takole plastimo, pridejo zelo lepo. Preden nadaljujemo z grelno napravo zelo dobro posušimo papir, saj je vlažen od barv in če ga ne bomo dobro posušili se nam bo pri embosiranju prah, ki ga uporabljamo za embosiranje, prijel povsod.

Ko je papir popolnoma suh pa se torej lahko lotimo embosiranja. Na papir nanesemo malo antistatičnega prahu, da se emobsing prah ne bo prijel tam kjer ne želimo. Nato pa štampiljko odtisnemo z pomočjo lepljive Versa Mark blazinice in čez posujemo bel embossing prah, ki ga nato z grelno napravo stopimo. Bodite pozorni, da se ohladi, saj ga sicer lahko razmažemo in pokvarimo izdelek. Nato pa nadaljujemo enak postopek še z vejicami.

Nočno nebo je polno zvezd, zato jih bomo naredili tudi mi. Vzamemo malo bele akrilne barve in jo s čopičem zmešamo z malo vodo, nato pa tapkamo po čopiču, z njega bodo letele drobne kapljice, ki bodo videti kot drobne zvezdice. Da bodo nekatere zvezdice malce bolj bleščeče bom enak postopek ponovila še z belim Perfect Pearls prahom.

Nato vzamemo osnovo za voščilnico in na rob nanesemo močan obojestranski lepilni trak, in čez nanesem folijo, ki se bo prijela na lepilni trak. Jaz sem uporabila GoPress and Foil v modrem odtenku. Nato pa na osnovo prilepimo le še nočno ozadje z napisom, ki smo ga ustvarili in naša voščilnica je končana.

Hvala za ogled in se vidimo spet kmalu.

 

Roteja

 

Za voščilnico sem uporabila naslednje stvari:

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti