AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

Poročna voščilnica - Ksenija

V srce mladoporočenca ❤.

Ker je sezona porok, čeprav v manjšem obsegu kot ponavadi, sem zate na koncu bloga pripravila simpatičen kratek video, kako izdelati poročno voščilnico.
 
Za ta namen sem uporabila, prekrasen set papirjev iz kolekcije LemonCraft Papir, Serenity, nad njihovimi papirji sem vedno znova in znova navdušena ~ z njimi se res, da preprosto ustvarjati.
 
Všeč mi je bila plastična šablona, Hearts zato sem jo tudi dodala, saj je naredila piko na i. Šablone so res čudovit dodatek za unikatna in bolj bogata ozadja.
 
Dodala sem še Izrezek, Poročni par v okvirju in ga ob robu zasenčila z Barvno blazinico. Cvet sem prvič v takšni obliki naredila sama iz foamirane pene in ga primerno senčila in oblikovala. #iLoveIT 
Na koncu pa vse skupaj združila v celoto.
 

Za boljšo predstavo pa še kratek video:

 

"Z najtoplejšimi željami in ljubeznijo danes, jutri in zavedno." 
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti