AKTUALNO: V ponedeljek, 8. 3. 2021, ponovno odpiramo vrata naše trgovine na Ljubljanski cesti 72, v Domžalah!
Moj račun

Sizzix Bigz rezalne šablone

Predstavitvi Sizzix-ovih izdelkov  sva z Andrejo namenilili mesec Julij. Prejšnjič sem vam pokazal vsestranskost njihovega malega strojčka Sidecick, tokrat pa so na vrsti Bigz šablona.
Šablone prepoznavne po svoji debelini in močnih rezilih skritih v peni so namenjene izrezovanju različnih materjalov. Z njimi brez težav režete, debelejši papir, mos gumo, filc, blago karton, tanjšo plastično folijo, usnje in še bi se našlo kakšen materjal. Šablone uporabljajo dekleta za izrezovanje motivov s katerimi lahko okrasite oblačila, torbe, izdelate naglavne okrase..
No jaz imam najraje papir in seveda rože. Zato sem se odločila, da izdelam 3d rože za voščilnico.
Bigiz šalone so precej debele zato pri izrezovanju uporabimo le strojček in prozorni rezalni plošči
Cvetove sem izrezala iz akvarelnega papirja in tankega obarvanega papirja za čajne filtre, z pomočjo Bigz šablone amelia buqet.
Pobarvala sem jih z Distress blazinicama Marmade lagoon in Pickok fether.
Oblikovala pa z pomočjo orodja za oblikovanje in vode. Izrezane in pobarvane cvetne listke iz akvarelnega papirja rahlo popršimo z vodo, tako se barva na papirju lepo prelije in papir se zmehča.Takšen papir se lažje oblikuje v željene oblike.
Iz Darilnice sem uporabila

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti