AKTUALNO: V ponedeljek, 8. 3. 2021, ponovno odpiramo vrata naše trgovine na Ljubljanski cesti 72, v Domžalah!
Moj račun

Ostani doma

Draga Tina nam je pripravila simpatično digi štampiljko, da si polepšamo težke dneve.  Kar nekaj vas je moralo ostati doma in čas si zapolnjujete z različnimi opravili.

Verjamem, da precej tudi papirčkate. Jaz nisem doma, a papirčkam vseeno, zato, ker je papirčkanje zame prav posebne antistres terapija.

 

Torej, simpatična digica hišice v cvetju z napisom. Tina je priravila štiri različice, izbrala sem si tisto v katero sem sama dopisala napis.

 

Napis sem dodala z namenom. Prosim vas, da ga dosledno upoštevate. Ostanite doma, počnite kaj za kar vam ponavadi zmanjka časa. Posvetite se sebi, družini, vrtu...
Ostanite doma, da bomo vsi, ki hodimo v službo ostali dlje časa zdravi in na razpolago, če nas boste potebovali.
Hvala vam.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti