AKTUALNO: Ponovno smo odprti, vsak dan, od ponedeljka do petka, med 8.00 in 14.00. Lepo vabljeni!
Moj račun

Ostani doma

Draga Tina nam je pripravila simpatično digi štampiljko, da si polepšamo težke dneve.  Kar nekaj vas je moralo ostati doma in čas si zapolnjujete z različnimi opravili.

Verjamem, da precej tudi papirčkate. Jaz nisem doma, a papirčkam vseeno, zato, ker je papirčkanje zame prav posebne antistres terapija.

 

Torej, simpatična digica hišice v cvetju z napisom. Tina je priravila štiri različice, izbrala sem si tisto v katero sem sama dopisala napis.

 

Napis sem dodala z namenom. Prosim vas, da ga dosledno upoštevate. Ostanite doma, počnite kaj za kar vam ponavadi zmanjka časa. Posvetite se sebi, družini, vrtu...
Ostanite doma, da bomo vsi, ki hodimo v službo ostali dlje časa zdravi in na razpolago, če nas boste potebovali.
Hvala vam.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti