AKTUALNO
Moj račun

Heartfelt - shadow box - Goga

Med brskanjem pri Klavdiji sem naletela na Heardfeldove osnove za škatlice shadow box. No tole pa moram preiskusiti sem si rekla. Takoj sem tudi vedela, da bom za okrasitev uporabila njihove vrtnice.
Osnova za škatlico je v rjavi eko ali craft barvi, zato sem tudi osnovo za voščilnico naredila iz eko kartona.
Uporabila sem tudi Lemoncraft House of roses potiskan papir in njihove metulje.
V okno sem najprej hotela dodati le vrtnice, pa je bila zadeva precej žalostna. Na akvarelni papir sem zato odtisnila vrtnice Viva design jih pobarvala z akvarelnimi barvicami in na to dodla vrtnice.
Štampilke sem odtisnila z Nuvo sivo blazinico.
Vrtnice so izdelane iz belega akvarelnega pairja Florence, pobarvane z Distress inki in posute z bleščicami.
za piko na i izdelku sem dodala še Nuvo tekoče perle.
Kar precej materjala za voščilnico velikosti 15x 15.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti