AKTUALNO: V ponedeljek, 8. 3. 2021, ponovno odpiramo vrata naše trgovine na Ljubljanski cesti 72, v Domžalah!
Moj račun

Moška voščilnica s cvetjem

Nenavadno nalogo sem si naložila. Lotila sem se izdelave moške voščilnice z cvetlicami. Cvetje res ni pogosto na moških voščilnicah in prav zato mi je bilo to še v dodaten izziv.
Make sem zato pobarvala v modro barvo.
Na pavs papir sem z modro Distress blazinico Marmaid Lagoon odtisnila Heardfeld-ove make. Potresla sem jih z prozornim ebosirnim prahom in pogrela z vročo pištolo.
Izrezane cvetove sem nato pobarvala z Oxide blazinico Broken china. Zlepila sem jih z vročim voskom in dodala prašnike.
Listi so izrezani delno iz pavs papirja, delno pa iz akvarelnega papirja.
Moške voščilnice navadno niso bagato okrašene zato sem za ozadje uporabila le potiskan papir iz seta LemonCraft - Boy's little world in resnično star napis, ki ga je pred leti oblikovala Vladka.
Napis sem odtisnila na bel papir, ga ročno izrezala in podložila z črnim fotokartonom, da pride bolj do izraza. Besedo Očka sem odtisnila direktno na karirasto osnovo.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti