AKTUALNO
Moj račun

Velikonočno jajce - Goga

 VELIKONOČNO JAJCE
(različne škarje za izrezovanje motivov)

 Pred časom smo se z puncami iz ekipe Darilnice Klavdija pogovarjale, da bi bilo fino napisati kaj o škarjah, ki jih uporabljamo za rezanje papirja. Jaz škarje največ uporabljam za rezanje malih motivov za okraševanje voščilnic.

V moji ustvarjalnici se jih je z leti nabralo kar nekaj škarji , pa bi še kakšne lahko imela.

Tole je moj nabor škarji za natančno izrezovanje.

Tele troje naj bi imele enako funkcijo, ampak jaz najraje posežem po črnih Tim Holtz-ovih škarjah v velikosti 5 inčev, torej 12 in pol cm je velikost celih škarjic.

Tele so bile zapakirane v folijo imam pa še ene v kovinski škatli, te imajo malo debelejše rezilo.
Posebnost teh škarjic je tudi, da imajo vse mehke ročaje in zato ne tiščijo prstov med rezanjem, prav zato so meni tako pri srcu.
Za res drobne detajle uporabljam škarjice z ročaji v obliki pincete, tudi te so krasne in z njimi dosežemo res drobne detajle.
Za papirje, ki imajo tudi med vzorcem del za izrezovanje pa najraje uporabljam skalpel.
Seveda je potrebno potem vse majhne izrezane detajle sestaviti v voščilnico. Še vedno v duhu praznikov sem izdelala Velikonočno jajce.

Material in pripomočki:

 

Material in pripomočke najdete v
 Škarje Tonic Studio 7inc
Škarje Tonic studio 5inc
Škarje za natančno izrezovanje Elizabeth Craft
Škarje za decoupage
Škarje fiskars easy action
Tonic studio skalpel
Papirji Craft O´clock Tulip love
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti