AKTUALNO: Koda 14PAP prinese 14 % popusta do 16. 4. 2024 na celoten nakup
Moj račun

Izrezki iz lepenke - chipboard - morska lanterna - Romana

V mesecu Avgustu pri Darilnici Klavdija predstavljamo Chipboard izdelke proizvajalcev Laserowe Love, Scrapiniec in ostalih.

 Chipboard je v bistvu zmes celuloze in smole, stisnjeno pod stiskalnico. Je zelo lahek in porozen. Primeren je predvsem za uporabo na voščilnicah in drugih papirnatih izdelkih.

 Na zalogi imam polno teh chipboard izdelkov (beri: ker moram imeti). Izbrala sem lanterno od Laserowe Love.

Sama lanterna je zložena na dveh velikih polah in jo je potrebno sestaviti.

Ko sem vse koščke odstanila, sem jih sestavila. Da so se povezali, sem uporabila navadno lepilo za papir. Sestavni deli so tako oblikovani, da ne potrebuješ nobenih navodil za sestavo.

Ko je lepilo suho, je sestavljena lanterna trdna in ne razpade.

Stranice lanterne sem najprej prebarvala z rjavo barvo, dodala medij za razpoke in čez še vintage belo barvo. Ko se je bela barva sušila, so nastajale razpoke. Nato sem z  Rust effect pasto od Finnabair, dodala še zadnje povdarke, da je lanterna izgledala res postarana.

Nato sem dodala malo zelenega mahu, kamenčke, školjke, rožice in sidro, ki sem ga naredila iz keramičnega prahu, nato pa postarala z železovim prahom in reagenti.

Na vrhu pa sem ovila moder satenast trak in dodala pentljo iz tila.

Lanterna je primerna samo za svečke na baterije in ne navadne, da ne bi prišlo do požara. Samo povem. :))

Material, ki sem ga uporabila, najdete na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.

https://www.darilnica-klavdija.si/

Vabim vas še k Andreji in Gogi, ki sta ravno tako ustvarjali s chipboard izdelki.

Lepo se imejte!

Romana

---------------------------------------------------------------

# chipboard Laserowe Love lanterna

#bela in rjava akrilna barva

# medij za razpoke

#satenast trak

# silikonski kalup Morje

#Tacky glue lepilo

#zeleni mah

# rust effect od Finnabair

# trak iz tila

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti