AKTUALNO: Srečanje ustvarjalk, sobota, 24. 9. 2022. Rezerviraj si dan za druženje :)
Moj račun

Crafty Moly - škatlica presenečenja - Goga

Velika škatla presenečenja

 V Avgustu bomo z Romano in Andrejo posegle po izdelkih Crafty Moly, Laserove Love in Scrapinec. Če posegam po njihovih izdelkih so to največkrat laserski izrezi, ogromno prelepih imajo v svoji ponudbi.

Vendar pa sem tokrat izbrala velko osnovo za Explosion box - škatlo presenečenja Crafty Moly. Te škatle so res krasno darilo pa tudi izdelava je prav zabavna.

Osnovo sem okrasila kakor še velikokrat z krasnimi papirnatimi rožami in listki.

Za okrasitev sem uporabila prelep roza papir z zlatimi pikami Craft Passion in zlat bleščeč papir.

Sredino škatle sem tokrat pustila prazno, navada je namreč, da prav sredino najbolj okrasimo in dodamo še kakšen 3D element katere najdemo ravno pri Crafty Moly. Tokrat smo na sredino postavilo škatlo z zapestnico Pandora. Prav zato sem izbrala osnovo za škatlo velikosti 14 x 14 x 14.

Material za voščilnico najdete na poličkah Darilnice Klavdija.

Osnova za škatlico presenečenja
Roza papir z zlatimi pikami
zlat bleščeč papir
roza papir z teksturo
Šablona kvadratov Crealies
Črke
Obojestranski lepilni trak
Lepilo
lepilna pištola
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti