AKTUALNO
Moj račun

Mačja princesa

Pri ustvarjamo z Sizzixom sem zadnjič dobila za nagrado krasno šablono mačke v travi. Priznam, take šablone si sama ne bi nikoli kupila. Ampak sem si zadala izziv, da jo čimprej uporabim.
In sem jo.
Ker pa se zadnje čase kar precej oziram po ustvarjanju Wendy Wecchy, sem se odločila, da se mačke lotim po njeno.
Ozadje sem z pomočjo modre in zelene blazinice in čopičev za make up pobarvala v dveh odtenkih. Nato sem nanj z stencil šablono in sivo blazinico naredila pike in črto. Z isto sivo blazinico in štampiljko pokončnih črtic in malih napisov pa še dodatni zapolnila prostor na ozadju.
Wendy Wecchy je ustvarjalka, ki pri ustvarjanju sodeluje z Rangerjem. Ima svojo linijo štampiljk, pripadajočih plastičnih šablon, blazinic in tekočih perl. Pred kratkim je izdala na tržišče tudi kovinsko tablo na kateri so magneti in magnetno ravnilo za pritrdite papirja. Tabla je idealna za barvanje in senčenje papirja.
Blazince za odtiskovanje in barvanje so čudovitih barv in se uporabljajo na isti način kakor Distress blazinice.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti