AKTUALNO: Ustvarjajte z nami!
Moj račun

Modro, modro in še modro

Dobro jutro, sobota je in zato čas za nov izziv pri 52Christmas Card Trowdown. Na vrsti je barvni izziv in Netta nam je pripravila res krasno nalogo. Na izdelkih želi videti tri različne odtenke modre barve.

Za ozadje sem uporabila tag. V obliki taga sem tudi izdelala celo voščilnico. Ozadje je pobarvano z tremi različnimi modrimi Distress blazinicami Zvezdice so narejene z stencil šablono in razpokajočo teksturno pasto.

Božična zvezda je narejena z šablono najlepšega para, tudi napis je Tinin.

Napisu daje perlast pridih prah perfect pearls.

 

Da boste zagotovo vedele, da je voščilnica in ne le tag.

 

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti